Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 september 2015, 15:00

Zes voertuigen betrokken bij ongeval op de A1

Laatste update: 22 aug 2021 11:13 uur

HUIZEN – In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 september heeft op de A1 ter hoogte van Huizen een verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij waren zes voertuigen betrokken, één automobilist is gewond geraakt. Eén van de betrokkenen was ex Formule 1 coureur Christijan Albers.

Vannacht vond er rond 04.10 uur op de A1 ter hoogte van hectometerpaal 24.7 een aanrijding plaats tussen een auto en een bestelbus. Een 36-jarige automobilist reed door nog onbekende oorzaak achterop een bestelbus. Hierop kantelde de bestelbus. Gevolg van deze aanrijding was dat vier andere automobilisten die hier achter reden, moesten remmen en met elkaar in botsing kwamen. De bestuurder van de bestelbus (een 47-jarige man) is gewond geraakt met letsel aan hoofd en nek en is naar het ziekenhuis gebracht. Personeel van de traumahelikopter heeft op de A1 medische hulp verleend.

De verkeers ongevallen analyse van de politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De A1 Amsterdam-Amersfoort is de rest van de nacht afgesloten geweest.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons