Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 september 2015, 18:54

Man geliquideerd in woonwijk Huizen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:13 uur

HUIZEN – Woensdagavond 9 september vond op de Rendier een schietincident plaats. Hierbij werd een man dodelijk getroffen. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 18.20 uur kreeg de politie meerdere telefoontjes dat er geschoten was op de Rendier in Huizen. Ter plaatse troffen agenten een auto met daarin een man aan. De man bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer een 59-jarige man uit Huizen is.

Groot onderzoek gestart

Er is een rechercheteam samengesteld dat het schietincident zal onderzoeken. De recherche gaat er vooralsnog vanuit dat het schietincident geen link heeft met eerdere liquidaties in Nederland. Getuigen hebben een persoon in donkere kleding met een zwarte helm op een zwarte motor weg zien rijden. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van de motorrijder.

Autobrand Amersfoort

Gisteravond rond 21.00 uur stond een auto in de brand op de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort. De link werd gelegd met het schietincident in Huizen. De recherche heeft de autobrand onderzocht en uit niets blijkt dat deze auto met het schietincident te maken heeft.

Getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het misdrijf en wil graag in contact komen met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u informatie, belt u dan met de politie op nummer 0900 – 88 44. Wilt u dat liever anoniem doen, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-70 00.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.