Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 september 2015, 15:34

Bejaarde man van portemonnee beroofd in Huizen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

HUIZEN – Een 77-jarige man uit Huizen is dinsdagochtend 8 september bij een pinautomaat op de Betuining beroofd van zijn portemonnee. Het slachtoffer wilde tussen 10.00 en 11.00 uur geld opnemen bij een geldautomaat in winkelcentrum De Oostermeent. Op dat moment werd hij benaderd door een jongen die hem beroofde.

Het slachtoffer verweerde zich nog door zijn belager enkele klappen te verkopen, maar werd op zijn beurt door de jongen geslagen. De berover rende weg naar een tweede verdachte die met een brom- of snorfiets stond te wachten bij de vuilcontainers op de Betuining. Samen reden ze weg in de richting van de Bovenmaatweg.

Signalement

De berover is een lichtgetinte man van circa 16 tot 18 jaar met zwart haar, met een normaal postuur en een lengte van 1.65 – 1.70 meter. Hij droeg een zwarte broek. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen om zich te melden bij de politie via 0900 – 88 44.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.