Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 september 2015, 16:13

Politie gaat extra controleren in de wijk Liebergen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:13 uur

HILVERSUM – Vanwege klachten van omwonenden over het parkeergedrag van automobilisten in de wijk Liebergen gaat de politie extra controleren.

Door het foutief parkeren van auto’s in bochten en op trottoirs ondervinden veel buurtbewoners en bezoekers van de wijk overlast. In de bochten ontstaan gevaarlijke situaties en bewoners met een rolstoel of kinderwagen moeten vaak uitwijken naar de straat omdat er op de stoep geen plek meer is. De politie gaat daarom de komende maanden extra controleren in de straten rondom de Minckelerstraat in de wijk Liebergen.

Eerst waarschuwen dan bekeuren!

Het parkeren op het trottoir wordt gedoogd, maar op het moment dat er hinder ontstaat voor andere weggebruikers zal er een bekeuring worden geschreven. In september zal de politie de fout geparkeerde auto’s waarschuwen. Na 1 oktober worden er bekeuringen geschreven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.