Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 augustus 2015, 15:29

Geparkeerde auto’s vernield in Huizen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

HUIZEN – De politie zoekt getuigen van de beschadiging van geparkeerde auto’s op de Andoorn in Huizen. De vernielingen zijn gepleegd tussen zaterdagavond 22 augustus en zondagochtend 23 augustus.

Op de Andoorn in Huizen werden zaterdagnacht meer dan tien auto’s beschadigd door onbekenden. In de meeste gevallen ging het om krassen in de lak. De gealarmeerde politie heeft een onderzoek ingesteld in de buurt. Mogelijk zijn er nog meer auto’s beschadigd rond dit tijdstip of in de buurt van de Andoorn. Heeft u nog geen aangifte gedaan, dan verzoekt de politie wij u dit alsnog te doen.

Getuigenoproep

Bent u getuige geweest van deze vernielingen of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de politie in Huizen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.