Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) za 22 augustus 2015, 16:04

Fietser (13) ernstig gewond bij verkeersongeval Bussum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

BUSSUM – Zaterdagochtend 22 augustus rond 10.30 uur is een 13-jarige jongen uit Kortenhoef ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Franse Kampweg (N236).

De 13-jarige fietser kwam in aanrijding met een personenauto die reed op de provinciale weg. De jongen raakte bekneld onder de auto en moest met hulp van de brandweer bevrijd worden. Een traumahelikopter met een trauma-arts kwam ter plaatse. Het slachtoffer werd direct overgebracht naar een specialistisch ziekenhuis. Zijn gezondheidstoestand op dit moment is onbekend. De inzittenden van de personenauto bleven ongedeerd. Specialisten van het verkeersongevallenteam doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval, daardoor is de weg al enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.