Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 augustus 2015, 16:49

Vuurwapen en drugs in auto parkeerplaats Langgewenst

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

HILVERSUM – In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 augustus hielden agenten vier mannen aan. Twee bleken drugs bij zich te hebben en in hun auto lag een vuurwapen.

Rond 02.00 uur volgden agenten een groep mannen omdat ze het vermoeden hadden dat ze onder invloed waren en achter het stuur zouden stappen. Bij het parkeerterrein aan het Langgewenst stapten de vier in een auto. Op de Koninginneweg lieten de agenten de bestuurder stoppen en namen een alcoholtest af bij de bestuurder. Die bleek niet onder invloed te zijn.

Op de bestuurdersstoel zagen ze echter softdrugs liggen. Ook kwam de bestuurder in de systemen voor voor opiumdelicten. Hierop doorzochten ze de auto. Bij de doorzoeking kwamen ze een vuurwapen tegen. Alle vier de mannen werden vervolgens aangehouden. Het gaat om drie mannen van 18 en één man van 21 jaar uit Utrecht. Twee van hen hadden verdovende middelen bij zich. Dit werd in beslag genomen voor nader onderzoek. De mannen zitten vast voor verhoor.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.