Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 09 augustus 2015, 17:09

Mannen gooien met stoelen op terras Leeuwenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

HILVERSUM – Zaterdagavond 8 augustus hielden agenten twee mannen aan die even daarvoor met stoelen op een terras hadden gegooid richting mensen toe. Ook hebben ze twee personen geslagen.

Rond 20.30 uur kwam de melding dat er op een terras aan de Leeuwenstraat gevochten zou worden. Er zou gegooid worden met terrasstoelen en er zou iemand geslagen worden. De twee verdachten bleken vervelend te zijn geweest op het terras. Een 66-jarige man uit Hilversummer, die met een vriend op het terras zat wilde weggaan maar werd met een stoel geslagen. Hij sloeg één van de mannen terug en kreeg vervolgens zelf ook klappen. Hij vluchtte het café in waarna de mannen weg gingen. Op de Schapenkamp konden de twee, een 36-jarige man uit Hilversum en een 50-jarige man uit Bussum, worden aangehouden. Een nader onderzoek is ingesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.