Redactie 112 0 reactie(s) vr 07 augustus 2015, 16:01

Mannen met inbrekerswerktuigen op de vlucht voor politie

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

HILVERSUM – In de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 augustus is een 22-jarige man aangehouden voor het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen.

Die nacht rond 01.00 uur belde een buurtbewoner naar de politie omdat die een vier-tal personen zag lopen op de Kamerlingh Onnesweg en het niet vertrouwde. Agenten zochten in de omgeving en zagen op de Lorentzweg het viertal lopen, die bij het zien van de politie wat verstopten in een tuin en het vervolgens op een rennen zetten. De verstopte goederen bleken inbrekerswerktuigen te zijn en één verdachte, een 22-jarige man uit Hilversum, kon na een korte zoekslag worden aangehouden. De andere drie verdachten wisten te ontkomen. De aangetroffen spullen zijn in beslag genomen voor onderzoek en recherche Hilversum heeft de zaak in behandeling.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.