Redactie 112 0 reactie(s) do 06 augustus 2015, 14:57

Automobilist met dugs probeert te vluchten

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

HILVERSUM – Woensdagavond 5 augustus hielden agenten een verkeerscontrole. Een bestuurder probeerde te vluchten en werd aangehouden. Hij bleek drugs bij zich te hebben.

Rond 20.50 uur hielden agenten een verkeerscontrole op de Diependaalselaan. Hierbij werd gebruik gemaakt van een ANPR-voertuig (Automatic NumberPlate Recognition). Deze gaf een hit bij een auto met betrekking tot woninginbraken. De bestuurder werd naar de controleplaats aan de Pieter de Hooghlaan geleid.

Wietlucht

Op de controleplaats roken agenten een sterke wietlucht toen de bestuurder, een 28-jarige man uit Geldermalsen, het raam opende. Ze confronteerden hem ermee en hij gaf een zakje wiet. Op basis van de Opiumwet wilden de agenten de auto doorzoeken en de man fouilleren. Dat zag hij echter niet zitten en rende weg.

Aanhouding

Op zijn vlucht gooide de verdachte een tasje weg wat hij bij zich had. Een getuige die hem zag rennen met de agenten er achteraan, gooide zijn fiets op de weg en blokkeerde zo de vluchtroute. De man uit Geldermalsen kwam ten val en kon worden aangehouden. In het tasje bleken meerdere zakjes en bolletjes drugs te zitten. Dit is in beslag genomen om te onderzoeken om welke drugs het gaat. De man zit vast.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.