Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 juli 2015, 12:43

Auto vliegt uit bocht, ramt winkelpui en rijdt door

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:13 uur

HILVERSUM – In de nacht van zaterdag 25 juli op zondag 26 juli kreeg de politie de melding dat een bestuurder van een personenauto met hoge snelheid uit de bocht was gevlogen op de ’s Gravelandseweg. De auto kwam tot stilstand tegen de pui van een winkel.

 

De melding werd rond 04.45 uur bij de politie gedaan. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij een aanzienlijke schade aan bij de pui van de winkel. De ruit was gesneuveld maar van een auto was niets meer te bekennen. Volgens een getuige was de bestuurder van de auto, ondanks de forse schade aan de achterzijde, weggereden. Op de plaats van de aanrijding trof de politie glasscherven aan en olie die vermoedelijk afkomstig zijn van de auto. De agenten stelden een onderzoek in de omgeving in maar troffen de auto of de bestuurder niet meer aan. Uit het onderzoek blijkt dat het vermoedelijk gaat om een zilvergrijze Peugeot.

 

Wie herkent de auto ?

De politie verzoekt getuigen en/of personen die weten waar de beschadigde Peugeot staat contact op te nemen via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.