Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juli 2015, 9:58

Ramkraak in winkelcentrum Kapittelweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:13 uur

HILVERSUM – In de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juli vond bij een winkelcentrum een ramkraak plaats. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 01.55 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk een ramkraak plaatsvond bij een winkelcentrum aan de Kapittelweg. Ter plaatse bleek dat de toegangsdeuren van het winkelcentrum waren vernield en binnen de rolluiken van een supermarkt waren geramd. Na de ramkraak hadden getuigen gezien dat meerdere verdachten met een auto wegreden over het fietspad richting de Kerkelanden. Daar sloeg de auto rechtsaf in de richting van de Oscar Romerolaan.

 

Oproep getuigen

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuige(n). heeft u informatie, belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900 – 8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.