Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 juli 2015, 12:56

Bewoonster (89) Baarn beroofd na babbeltruc

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

BAARN – Op dinsdag 21 juli vond bij een woning aan de Spoorstraat een babbeltruc plaats. Het bejaarde slachtoffer raakte geld en sieraden kwijt.

 

Rond 16.45 uur belde een onbekende vrouw bij de 89-jarige bewoonster aan en slaagde zij erin met een smoes binnen te komen. Na korte tijd verliet de verdachte de woning en bleek dat de bewoonster geld en sieraden miste.

 

Het signalement van de vrouw luidt :

Blank, zwart krullend haar tot in de nek, gekleed in een witte blouse met een kanten vest. Zij sprake met een Zuid-Europees accent, mogelijk Spaans of Italiaans.

 

Waarschuwing

De politie waarschuwt de inwoners van Baarn en omgeving voor de praktijken van deze vrouw. Mocht zij aan de deur verschijnen dan wordt u verzocht dit te melden via 112. Mocht u informatie hebben die voor de politie bruikbaar is voor het onderzoek, wordt u verzocht te bellen met 0900-8844.

 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.