Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 juli 2015, 11:13

Raam opengebroken bij woninginbraak Laren

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

LAREN – Twee mannen van 23 en 25 jaar uit Den Haag zijn woensdag 22 juli aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van inbraak in een woning aan de Postiljon.

 

Bij de politie kwam rond 03.20 uur een melding dat bonkgeluiden waren gehoord en dat vermoed werd dat werd ingebroken. Meerdere agenten stelden direct een onderzoek in. In de achtertuin bij die woning zagen agenten drie personen. Die zagen de agenten echter ook en sloegen op de vlucht via aangrenzende tuinen. Het lukte agenten om twee van de drie personen te achterhalen. Bij de aanhouding liep de 25-jarige man een verwonding op aan zijn gezicht. Agenten op bikes zochten nog de omgeving af, maar de derde persoon werd niet meer gevonden. Uit onderzoek bleek dat een ruit was vernield en een raam was geopend.

 

Informatie melden

De politie komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.