Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 juli 2015, 11:44

Ongeval op A1 door spookrijder uit Naarden

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

MUIDEN – Een 72-jarige man uit Naarden raakte gewond doordat hij tegen het verkeer in via afrit 4 Midden-Oost de snelweg op reed richting Amsterdam.

 

Kort nadat de politie zaterdagochtend 18 juli om 9.50 uur een melding kreeg dat er een spookrijder zou rijden op de A1, kreeg de politie ook een melding dat er een ongeval zou hebben plaatsgevonden. Twee voertuigen waren op de invoegstrook tegen elkaar aangereden. De bestuurder die zich in één keer met een spookrijder geconfronteerd zag, heeft nog geprobeerd uit te wijken naar rechts, maar een botsing aan de linkervoorkant kon niet meer worden voorkomen. De spookrijder raakte gewond door het ongeval en is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Beide auto’s hadden flinke schade en moesten worden afgevoerd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.