Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 juli 2015, 14:55

Bejaarde vrouw (93) bestolen na babbeltruc

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

BUSSUM – Op maandag 13 juli is een bejaarde vrouw bestolen, nadat een man met een smoes zich toegang tot haar woning had verschaft.

 

Rond 10.00 uur ging de bewoonster van een woning aan de Lange Heul haar vuilnis buiten zetten, toen zij een onbekende man aan zag komen. De man stelde zich voor en zei een wateropnemer te zijn. Hij vertelde de vrouw dat ze een kraan in haar woning moest laten doorlopen om het vuile water eruit te krijgen. De man liep met de vrouw mee naar binnen om haar zogenaamd te assisteren. Even later verliet hij het huis en ontdekte het 93-jarige slachtoffer dat haar tas met haar bankpas verdwenen was. Er bleek inmiddels ook geld van haar rekening te zijn verdwenen. De vrouw heeft direct haar pas geblokkeerd.

 

Signalement

De verdachte is een blanke man van ongeveer 28 tot 29 jaar oud. Hij heeft een slank postuur en is tussen de 1,70 en 1,75 meter lang. Hij droeg een spijkerbroek en een donker jasje. Hij zei een medewerker van een waterleidingsbedrijf te zijn.

 

Getuigen gezocht

De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben of meer weten over deze zaak, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.