Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 juli 2015, 14:52

Worsteling met parkeercontroleur na woordenwisseling

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:13 uur

HILVERSUM – Op maandag 13 juli werd een parkeercontroleur mishandeld door een man, omdat hij hem wilde bekeuren. De verdachte werd aangehouden door de politie.

 

Rond 11.25 uur was de controleur bezig met zijn werkzaamheden op de Monseigneur van de Weteringstraat en zag een auto geparkeerd staan op een plek waar dit niet mocht. De bestuurder wilde dit verhinderen door voor zijn kentekenplaat te gaan staan, waardoor deze niet gescand kon worden. Er ontstond een woordenwisseling, gevolgd door een worsteling. De verdachte trok hierbij de handcomputer van de controleur uit zijn handen. De controleur probeerde deze weer terug te pakken, waarna beiden op de grond vielen.

 

Uiteindelijk werden de twee door een collega van de parkeercontroleur uit elkaar gehaald. Even later kwamen agenten die de verdachte, een 32-jarige man uit Utrecht, aanhielden voor mishandeling. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.