Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 30 juni 2015, 12:15

Groep jongens vernielen woningen en auto’s in Huizen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:13 uur

HUIZEN – In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 juni zijn vier verdachten aangehouden nadat ze een spoor van vernielingen achterlieten in Huizen. De verdachten zitten nog vast en rechercheurs hebben de zaken in onderzoek.

 

Die nacht rond 03.00 uur waren meerdere politieagenten bezig met een zoekactie naar verdachten die zojuist een vernieling hadden gepleegd op de Weideweg. Een getuige had een hoop geschreeuw gehoord, gevolgd door een harde klap en glasgerinkel. Toen hij poolshoogte ging nemen, zag hij dat er een steen tegen een ruit van een woning was gegooid, waarop hij de politie alarmeerde.

 

Tijdens de zoekactie kwam al snel de volgende melding binnen van een alerte buurtbewoner. Ook hij werd wakker van een harde klap en zag iemand wegfietsen. Hij ondernam direct actie en probeerde de jongen die was weggefietst te achterhalen. Tijdens zijn zoekactie hoorde hij nogmaals een harde klap en zag hij dat er een ruit van een auto was vernield op de Zenderlaan. Op het Kompas trof hij vier jongens aan, waaronder de jongen die hij had zien wegfietsen. Hij hield de jongens tegen totdat agenten arriveerden en zij de groep konden inrekenen. Op de plek waar de jongens stonden, werd ook een auto aangetroffen met een vernielde ruitenwisser. De vier verdachten, een 18- en 19-jarige jongen uit Huizen, een 18-jarige jongen uit Blaricum en een 19-jarige jongen uit Bussum zijn naar het politiebureau overgebracht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.