Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 juni 2015, 15:08

Twee verdachten van 14 strafbare feiten voor de rechter

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:13 uur

HILVERSUM – Na een wilde achtervolging werd op 10 april een man aangehouden bij het Tergooi ziekenhuis. Hij, en een medeverdachte, komen in juli voor de rechter voor in totaal 14 strafbare feiten.

 

De aanhouding van de 30-jarige Hilversummer op vrijdag 10 april, volgde na een achtervolging die eindigde op een parkeerterrein nabij het ziekenhuis. Hierbij werden ook waarschuwingsschoten gelost. Uit het ingestelde politieonderzoek bleek dat hij met een gestolen auto reed, voorzien van gestolen kentekenplaten. Met deze auto bleek diezelfde ochtend vroeg een inbraak te zijn gepleegd in een winkel op de Meenthof in Kortenhoef. Een deel van de buit werd teruggevonden in de auto en in de woning van een 36-jarige Hilversumse medeverdachte.

 

De mannen worden (al dan niet in combinatie met elkaar) van 14 strafbare feiten verdacht, waaronder bedrijfsinbraken, diefstallen, het uitgeven van vals geld en bedreigingen. De pro formazitting vindt in juli plaats en de inhoudelijke behandeling is op 1 september.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.