Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 11 juni 2015, 13:03

Bestuurder gestolen auto vlucht bij eenzijdig ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:13 uur

BLARICUM – Op dinsdagavond 9 juni heeft er op de Stichtseweg een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De politie is op zoek naar twee specifieke getuigen.

 

Om 20.30 uur kreeg de politie een melding, dat een zwarte Ford Focus betrokken was geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Hierbij zou de bestuurder van het voertuig zijn weggerend. De agenten troffen ter plaatse het voertuig aan, die tegen een paal was aangereden. Na onderzoek bleek de auto van diefstal afkomstig te zijn.

 

Volgens de melder zouden twee getuigen het ongeval hebben zien gebeuren. Deze getuigen reden in een groene Volkswagen Golf (mogelijk) 3. Opvallend aan dit voertuig was dat het raam aan de bijrijderskant, aan de bovenkant was voorzien van tape.

 

Getuigen

Helaas zijn bij ons geen verdere gegevens bekend over deze twee getuigen en willen wij hen vragen om contact met ons op te nemen. Ook andere weggebruikers die iets hebben gezien roepen wij op om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.