Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 juni 2015, 12:40

Uit Huizen gestolen auto in Blaricum aangetroffen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:13 uur

BLARICUM – De politie hield dinsdagavond 9 juni rond 21.00 uur een 18-jarige man en een 14-jarige jongen, beiden woonachtig in Huizen, aan.

 

De twee worden verdacht van betrokkenheid bij een diefstal van een voertuig dat een half uur daarvoor door getuigen met draaiende motor werd aangetroffen op de Stichtseweg. Het voertuig bleek gestolen bij een recente woonininbraak in Huizen. Volgens getuigen werd het voertuig achtergelaten door een jongeman die vervolgens bij iemand in een ander voertuig is gestapt dat wegreed in de richting van de wijk Bijvanck. Met het signalement van dat voertuig en de verdachte kon de politie beide verdachten aanhouden op de Bovenmaatweg in Huizen. Ze zijn voor onderzoek meegenomen naar het bureau en zitten vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.