Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 29 mei 2015, 14:34

Bewoners Eemnes in bed als overvallers binnendringen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:12 uur

EEMNES – Op vrijdag 29 mei werden bewoners van een woning aan de Meentweg het slachtoffer van een gewapende overval.

 

Opgeschrikt

De aanwezige bewoners werden rond 03.40 uur opgeschrikt door twee overvallers die de woning binnendrongen en hen bedreigden met wapens. De overvallers namen uit de woning buit mee en vluchtten weg. Onbekend is of zij een voertuig bij zich hadden. Bij de overval raakten de bewoners niet lichamelijk gewond. De politie startte direct een zoekactie naar de daders. Deze werden niet meer aangetroffen. Het rechercheonderzoek wordt voortgezet.

 

Uitgebrande auto

Op de Dr. A. Plesmanlaan in Huizen werd korte tijd later, rond 04.00 uur, een uitgebrande auto aangetroffen. De politie onderzoekt of deze auto is gebruikt door de overvallers.

 

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen of personen die meer informatie hebben over de overval. Mogelijk hebben getuigen ook voorafgaand aan de overval een verdachte situatie in de omgeving van de woning gezien. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.