Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 mei 2015, 13:58

Hilversummer (18) mishandelt vrouwen op straat

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

HILVERSUM – Donderdag 21 mei heeft de politie een verdachte van een mishandeling aangehouden. Deze werd in de nacht van 27 op 28 april gepleegd op de Havenstraat.

 

Rond 1.45 uur die nacht kreeg de politie een melding van een mishandeling aan de Havenstraat. Agenten gingen erheen en troffen twee vrouwen aan die kort daarvoor mishandeld waren door een onbekende man. Hierbij hadden de vrouwen zichtbaar letsel opgelopen.

 

Eén van de vrouwen wilde een nachtwinkel binnengaan om wat te kopen. Hierbij werd zij gehinderd door de man die haar vervolgens buiten op straat mishandelde. De vrouw belde voor hulp en een tweede vrouw kwam ter plaatse. Ook zij kon niet ontkomen aan de verdachte en liep rake klappen op. Beide vrouwen zijn naar het ziekenhuis gegaan en behandeld aan hun verwondingen.

 

Rechercheonderzoek leidde naar een 18-jarige verdachte uit Hilversum, die op donderdag 21 mei werd aangehouden. De politie onderzoekt de zaak nog verder en getuigen van deze mishandeling worden nog steeds verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.