Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 19 mei 2015, 14:29

Snelkraak op tassenwinkel Laren

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

LAREN – In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 mei vond op De Brink een snelkraak plaats op een tassenwinkel. De recherche zoekt getuigen.

 

Rond 03.50 uur hoorde een getuige geluid buiten. Bij een winkel bleek een snelkraak gepleegd te zijn en een drietal personen was bezig tassen uit de winkel in een auto te doen. De auto reed

vervolgens weg.

 

Op dat moment zagen agenten op de Verlengde Larenseweg een auto met hoge snelheid komen aanrijden. Het bleek te gaan om de auto die bij de snelkraak betrokken was. De auto sloeg linksaf bij de kruising Smeekweg/Gooiergracht. Op een beginnend bospad troffen ze de auto met de deuren open. Rondom de auto lagen diverse tassen.

 

Een zoekactie naar de verdachten, met onder andere een politiehelikopter, werd ingezet. Niemand werd aangetroffen. Een nader onderzoek is ingezet.

 

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.