Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 mei 2015, 14:46

Gewonde bij woningoverval Huizen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

HUIZEN – Een ouder echtpaar is vrijdagavond 15 mei het slachtoffer geworden van een overval in hun woning aan de Bierweg. Omstreeks 22.40 uur kreeg de politie een melding van de overval.

 

De slachtoffers verklaarden dat zij door twee onbekende mannen waren overvallen. De overvallers droegen donkere kleding en en hadden hun gezicht bedekt. Toen de man van het echtpaar zich verzette, gebruikten de overvallers geweld. Daarbij raakte hij gewond. De daders gingen er met buit ervandoor.

 

De politie zocht de omgeving af, onder meer met honden, maar trof de verdachten niet meer aan. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Onderzoek

De politie heeft de zaak in onderzoek. Heeft u iets gezien dat in verband kan worden gebracht met de overval? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.