Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 12 mei 2015, 17:02

Alerte getuige ziet inbreker in tuin Lobeliastraat

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

HILVERSUM – Maandag 11 mei heeft de politie een man aangehouden die probeerde in te breken op de Lobeliastraat.

 

Rond 16.30 uur kreeg de politie melding van een alerte getuige die een man in de tuin van een woning aan de Lobeliastraat zag rommelen. Agenten kwamen en konden de man op de Geraniumstraat aanhouden. Bij de woning werden inbrekerswertuigen aangetroffen. De 27-jarige Hilversummer is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

 

De politie werkt hard om de inbrakencijfers naar beneden te krijgen. Alerte buurtbewoners die snel 1-1-2 bellen bij het zien of horen van een verdachte situatie, zijn hierbij heel belangrijk. Bewoners kunnen nog meer doen om hun buurt veiliger te maken: woningen een bewoonde indruk laten maken met o.a. tijdschakelaars en post uit het zicht halen. Doe ook deuren en ramen op slot als u weg bent, ook al is dat maar even.  

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.