Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 mei 2015, 17:14

Vrouw uit Bussum van tas beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

BRESKENS – Een 38-jarige vrouw uit Bussum is dinsdag 28 april aan het Veerplein van haar tas beroofd. De vrouw kwam rond 18.30 uur aan met de boot vanuit Vlissingen.

 

Het slachtoffer werd daar op het parkeerterrein aangesproken door een vrouw. Na een kort gesprek merkte ze enkele momenten later dat ze een tas die ze over haar schouder droeg met daarin nieuwe kleding en schoenen verdwenen was. Vermoedelijk sneed de dief het hengsel los en ging er ongezien vandoor.

 

Onderzoek

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Van de vrouw die het slachtoffer aansprak is het volgende signalement bekend: blank, 1.65 meter lang, 20 tot 30 jaar oud, normaal postuur. Peper en zout kleurig haar gedragen in een kort staartje, bruine zonnebril op het hoofd. Heeft u informatie voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.