Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 mei 2015, 16:01

File op de A27 door ongeval bij Hilversum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

HILVERSUM – Een ongeval op de A27 bij Hilversum Noord heeft vrijdagmiddag voor een flinke file gezorgd. Eén rijstrook was afgesloten waardoor het verkeer vanaf Bilthoven tot Almere vastliep.

 

De aanrijding vond plaats omstreeks 15:45 uur tussen twee personenauto’s en een vrachtwagen. Diverse personen zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar niemand hoefde voor nader onderzoek naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval zal door de politie worden onderzocht.

 

Al de hele dag is het op verschillende plaatsen druk door recreatie- en vakantieverkeer. Duitse en Belgische toeristen hebben een lang weekend en velen vieren dat in ons land. Voor veel Nederlanders begint vandaag de meivakantie, zij trekken er op uit naar het buitenland.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.