Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 30 april 2015, 17:58

Vrouwen mishandeld op straat na bezoek nachtwinkel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:12 uur

HILVERSUM – In de nacht van 27 op 28 april werden twee vrouwen mishandeld door een onbekende man. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 1.45 uur kwam een melding van een mishandeling aan de Havenstraat. Agenten gingen erheen en troffen twee vrouwen aan die kort daarvoor mishandeld waren door een onbekende man. Hierbij hadden de vrouwen zichtbaar letsel opgelopen.

 

Eén van de vrouwen wilde een nachtwinkel binnengaan om wat te kopen. Hierbij werd zij gehinderd door de man die haar vervolgens buiten op straat mishandelde. De vrouw belde voor hulp en een tweede vrouw kwam ter plaatse. Ook zij kon niet ontkomen aan de verdachte en liep rake klappen op. Beide vrouwen zijn naar het ziekenhuis gegaan en behandeld aan hun verwondingen. De politie onderzoekt de zaak.

 

Iets gezien?

Heeft u iets gezien van deze mishandeling of heeft u informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.