Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 april 2015, 15:43

Pinpassen en sieraden gestolen tijdens babbeltruc

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

HILVERSUM – Op dinsdag 28 april werd een bejaard echtpaar slachtoffer van een babbeltruc. De verdachte maakte pinpassen en sieraden buit.

 

Rond 14.30 uur belde een onbekende man aan bij een woning van een bejaard echtpaar aan de Bonnikestraat. Een 89-jarige bewoner liet de man binnen, omdat hij dacht dat hij van de apotheek was en een medicijnlijst wilde doornemen. De man sprak in een buitenlandse taal en was moeilijk te verstaan, maar kwam vriendelijk over. Met een smoes werd de bewoner naar de keuken geleid. De verdachte is op dat moment vermoedelijk de slaapkamer ingedoken. Hierna verliet de verdachte het huis en stapte in een auto met een buitenlands kenteken. Even later ontdekte het echtpaar dat er pinpassen en sieraden waren gestolen. Uiteindelijk bleek dat er geld gepind was met de passen.

 

Signalement

De verdachte is ongeveer 1,70 meter lang, heeft lang zwart haar en een stoppelbaard. Hij droeg blauwe casual kleding. Hij sprak in een buitenlandse taal en reed in een zwarte auto, van een onbekend merk, maar in de uitvoering sedan, met een buitenlands kenteken. In de auto zat ook een vrouw die een sigaret rookte.

 

Iets gezien?

Heeft u iets opvallends gezien in de omgeving van de Bonikkestraat dat kan helpen bij het oplossen van deze zaak of heeft u meer informatie over de verdachte, bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.