Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) za 25 april 2015, 9:44

Gewonden bij botsing tussen auto’s Eemnes

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

EEMNES – Op de Wakkerendijk ontstond op vrijdag 24 april een aanrijding tussen twee personenauto’s. In totaal raakten vijf personen gewond en werden voor onderzoek en behandeling overgebracht naar diverse ziekenhuizen. Ter plekke heeft de Verkeerspolitie een onderzoek ingesteld.

 

Oprit

Een voertuig met daarin een 20-jarige automobilist uit Bussum en drie inzittenden (twee 17-jarige meisjes uit Eemnes en een 20-jarige man uit Huizen) wilde vanaf de Wakkerendijk de oprit van de Rijksweg A1 oprijden. Daar ontstond een aanrijding met andere personenauto met daarin een 22-jarige bestuurster uit Montfoort en twee vrouwelijke inzittenden (23 jaar uit Eemnes en 25 jaar uit Utrecht).

 

Letsel

De brandweer moest deze bestuurster en een 25-jarige inzittende uit de auto bevrijden. Zij werden met rug- en nekletsel naar verschillende ziekenhuizen vervoerd. De andere bijrijdster kon zelf uit het voertuig komen en is met heupletsel eveneens naar een ziekenhuis gebracht. De 20-jarige bestuurder van het andere voertuig en de 20-jarige bijrijder werden ook voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De twee inzittende meisjes bleven ongedeerd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.