Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 april 2015, 15:03

Grote verkeerscontrole op A1 tussen Naarden en Muiden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:12 uur

NAARDEN – Op woensdag 15 april is er een grote verkeerscontrole gehouden op de Rijksweg A1 tussen Naarden en Muiden.

 

Tussen 08.00 en 15.30 uur controleerden agenten, in samenwerking met een aantal andere opsporingsinstanties zoals Douane, Belastingdienst en de Landelijke Eenheid, het verkeer. Door middel van automatische nummerplaatherkenning werden 1500 passerende voertuigen gescand. In 165 gevallen leidde dat tot informatie over achterstallige belasting of nog openstaande boetes. Bij 19 auto’s werd er direct beslag gelegd en voor 26.000 euro aan belasting geïnd. Bij een persoon bleek nog een hechtenis open te staan van 14 dagen.

 

Daarnaast werden er diverse verkeersovertredingen geconstateerd. Er was sprake van niet goed functionerende remmen, verlopen APK (2x) gladde banden (18x) en een overbelading van 137 %. Verder werden nog 14 bekeuringen geschreven voor andere overtredingen. Bij de controle op de overschrijding van de maximum snelheid werd van een bestuurder het rijbewijs ingevorderd omdat hij de maximumsnelheid met 57 kilometer per uur overschreed. Vier bestuurders kregen een boete omdat ze de maximum toegestane snelheid met 35 kilometer per uur overschreden. Twee bestuurders kregen een boete in verband met “kleven” op de voorganger.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.