Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 april 2015, 11:02

Fiets naar portier gegooid als hij bezoekers niet binnen laat

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

BUSSUM – Bij een uitgaansgelegenheid aan de Brinklaan is een 45-jarige portier geslagen door drie verdachten. De politie heeft de omgeving afgezocht en een verdachte aangehouden.

 

Vier personen wilden omstreeks 3.30 uur de uitgaansgelegenheid naar binnen. Toen zij dit vervolgens niet mochten, omdat er na 2.00 uur geen bezoekers meer worden binnengelaten, werd de portier geslagen en geschopt door drie van hen. Ook werd er een fiets tegen de portier aangegooid. Hierna vluchtten ze weg. Volgens de portier, probeerde de vierde persoon het geweld te stoppen.

 

De politie onderzocht de omgeving en hield twee verdachten staande. Een van hen, een 27-jarige man uit Bussum, is aangehouden als verdachte. De ander is als getuige gehoord. De politie onderzoekt de zaak.

 

Getuigen

Getuigen die meer weten over deze zaak kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Kent u de verdachten, maar kennen zij u ook? U kunt anoniem melden via 0800-7000.

 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.