Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 07 april 2015, 17:06

Hilversummer aangehouden voor overval op juwelier

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

HILVERSUM – Dinsdag 7 april hield de recherche een 21-jarige Hilversummer aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een overval op een juwelier op 27 juni 2014. Twee eerder aangehouden verdachten, een 20- en 21-jarige Hilversummer, zitten nog vast.

 

Overval
Op vrijdag 27 juni 2014 overvielen twee mannen een juwelier aan de Kerkstraat. Zij bedreigden de juwelier met een vuurwapen. De juwelier sloot zijn zaak, waarna de daders de deur kapot sloegen. Met buit vertrokken zij op een scooter in de richting Hollandsche Rading.

 

Opsporingsprogramma’s
Beelden van de vluchtende daders werden getoond in Opsporing Verzocht en het regionale opsporingsprogramma Bureau Noord-Holland op RTV Noord-Holland. Mede dankzij de tips die uit deze programma’s kwamen, kon de recherche drie verdachten aanhouden.

 

Verdachten
Op maandag 16 maart hield de recherche een 20-jarige Hilversummer aan. De tweede verdachte, een 21-jarige Hilversummer, werd maandag 30 maart aangehouden. Beiden zitten in bewaring. De derde verdachte wordt vrijdag 10 april voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.