Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 april 2015, 11:18

Gewonden bij botsing met 3 auto’s in Naarden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:12 uur

NAARDEN – Zondagochtend 5 april ontstond een aanrijding op de A1 richting Amsterdam. Drie voertuigen waren erbij betrokken, drie mensen raakten gewond.

 

Rond 10.55 uur reed een 71-jarige bestuurder uit Hilversum, samen met een 74-jarige bijrijdster uit Hilversum, op de A1. Vermoedelijk zag hij te laat dat het verkeer voor hem plotseling remde. Hij knalde op een auto voor hem, bestuurd door een 18-jarige man uit Meppel met een 62-jarige bijrijdster uit Meppel. Deze auto raakte de auto voor hem en belandde op de kop. De bijrijdster kwam bekneld te zitten en werd door de brandweer bevrijd en met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder en bijrijdster uit Hilversum, raakten ook gewond en werden naar een ziekenhuis gebracht. De derde auto die bij de aanrijding betrokken was, werd bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Hilversum. De verkeersongevallenanalyse onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.