Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 05 april 2015, 13:53

Beschonken man probeert toch weer te rijden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:12 uur

HILVERSUM – Een 73-jarige automobilist uit Hilversum is zaterdag 4 april aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen hem tegen 23.55 uur rijden over de Soestdijkerstraatweg waarbij het rijgedrag opviel. De man reed met wisselende snelheden, remde vaak onnodig en slingerde behoorlijk.

 

De Hilversummer werd staande gehouden op de Hilversumsestraatweg. Bij het aanspreken constateerden de agenten dat hij alcohol had gedronken. Na de blaastest op straat moest de man mee naar het bureau voor het afleggen van de ademanalyse.

 

Automobilist verzet zich

De man werd aangehouden, maar wenste zelf zijn auto af te sluiten. Hij ging echter achter het stuur zitten en toen hij probeerde de auto te starten, grepen de agenten in. De Hilversummer wilde echter niet uit de auto komen en bleef zich verzetten. Met enige krachtinspanning lukte het om de autosleutels af te pakken en de man uit zijn auto te krijgen, waarbij de man beledigingen uitten tegen de agenten. Na de ademanalyse op het bureau bleek dat de man 365 ug/l alcohol in zijn lichaam had.

 

Letsel aan arm opgelopen

Na zijn insluiting in afwachting van het opnemen van een verklaring van de man bleef hij klagen over een pijnlijke arm/schouder. Een arts onderzocht de man en die besloot dat de man voor nader onderzoek naar het ziekenhuis moest. Daar bleek dat het letsel zodanig was, dat de man moest worden opgenomen voor verdere behandeling.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.