Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 april 2015, 13:43

Drietal in auto probeert fietser te beroven in Blaricum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:12 uur

BLARICUM – Op zondag 29 maart poogden de inzittenden van een donkere Renault Clio een fietser te beroven van zijn spullen. Het beoogde slachtoffer had hun voornemen door en verzette zich tegen de drie verdachten. Zij vluchtten weg zonder buit.

 

Het slachtoffer, een 26-jarige inwoner van Huizen, fietste rond 02.30 uur op de Stichtseweg in richting van zijn woonplaats. Plotseling stopte er een Renault Clio naast hem en stapten er drie inzittenden uit. Zij eisten de persoonlijke spullen op van de Huizenaar en één van hen maakte aanstalten om geweld te plegen. De fietser besloot hem voor te zijn en deelde een klap uit waarna de drie verdachten met hem op de vuist gingen. Kennelijk verrast door het optreden van het beoogde slachtoffer, kozen de verdachten uiteindelijk het hazenpad. Zij reden met de auto weg in de richting van de Stichtsebrug.

 

Duidelijk signalement

Van de inzittenden is een bruikbaar signalement bekend:

 

 • Verdachte 1 : Man, lichtgetint uiterlijk, 1.65-1.70 meter lang, 16 tot 20 jaar, zwart opgeschoren haar, slank postuur en een “kram” of hechting in zijn linkerwenkbrauw. Hij was gekleed in een halflange zwarte jas met een rood logo op de borst aan de linkerzijde. De jas was voorzien van een capuchon met bontkraag.
 •  

 • Verdachte 2 : Man, lichtgetint uiterlijk, 1.70-1.75 meter lang, 16 tot 20 jaar, zwart haar en gekleed in een halflange “Canada Goose” jas.
 •  

 • Verdachte 3 : Man, lichtgetint uiterlijk, 1.75-1.80 meter lang, 16-20 jaar, zwart haar en gekleed in een donkere jas met daaronder een lichtblauw overhemd met “v”- motief.
 •  

  Wie herkent de verdachten?

  De politie stelt een onderzoek in en zou graag in contact komen met getuigen en/of personen die aanslaan op de combinatie van de signalementen met de gebruikte donkerkleurige Renault Clio. U kunt hiervoor bellen met het reguliere telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

  Deel dit artikel

  Reacties

  Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

  Ook interessant

  Weersverwachting Hilversum

  Volg ons

  Volg ons

  Copyright © 112Hilversum
  !

  Ads

  Advertenties worden geblokkeerd

  Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

  Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

  Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.