Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 april 2015, 13:27

Sigaretten gestolen bij inbraak tankstation Bussum

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:12 uur

BUSSUM – In de nacht van dinsdag 31 maart op woensdag 1 april werd bij een tankstation aan de Prinsenstraat een hoeveelheid sigaretten gestolen.

 

Rond 04.20 uur kreeg de politie de melding dat er vermoedelijk werd ingebroken bij het pand. Meerdere eenheden van de politie spoedden zich naar het opgegeven adres en constateerden dat een ruit was vernield en een aantal sigarettenpakjes over de grond verspreid lag. Volgens een getuige reed er kort na de inbraak een zwarte scooter weg. Mogelijk gaat het hierbij om een Yamaha Aerox bestuurd door een persoon met een zwarte helm en gekleed in een zwart “bomberjack”.

 

Getuige?

De politie doet onderzoek en verzoekt eventuele getuigen en/of personen die aanslaan op de combinatie van bovengenoemd signalement, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan informatie gemeld worden via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.