Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 april 2015, 11:09

Zonder rijbewijs in auto, kofferbak vol met koper

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:12 uur

HILVERSUM – In de nacht van dinsdag 31 maart op woensdag 1 april hielden agenten twee verdachten aan. In de kofferbak van hun auto, bleek een grote hoeveelheid koper te liggen.

 

Rond 01.45 uur wilden agenten een voertuig met aanhanger controleren op de Pieter de Hooghlaan. Gezien het tijdstip vonden ze het verdacht dat hij daar reed. De bestuurder reed met verhoogde snelheid weg en een achtervolging werd ingezet. Bij de kruising van het Wandelpad met de Diamantstraat stopte de auto, de bestuurder stapte uit en zette het op een rennen richting de Oude Amersfoortseweg. Hij, een 31-jarige Hilversummer, kon worden aangehouden.

 

De Hilversummer bleek geen rijbewijs te hebben. In de auto troffen agenten meerdere inbrekerswerktuigen waarna zij de passagier, een 28-jarige Hilversumse, ook aan hielden. In de kofferbak van de auto lag een grote hoeveelheid koper, mogelijk afkomstig van diefstal.

 

Op woensdagochtend 1 april kwam de melding dat bij een bedrijf aan de Jan van der Heijdenstraat koper was gestolen. Onderzocht wordt of er een verband is met de aangetroffen koper in de kofferbak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.