Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 maart 2015, 19:11

Gewapende overval op Hilversumse juwelier

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

Daders

HILVERSUM – Op vrijdag 27 juni 2014, rond 11.30 uur, wordt juwelier Renou aan de Kerkstraat in Hilversum overvallen.

Twee jonge mannen bedreigen de eigenaar met een vuurwapen en forceren daarna de vitrine in de etalage. Terwijl ze gouden horloges en sieraden pakken, draait de eigenaar snel de deur op de knip. Doordat de overvallers met hun wapen het glas in de deur stuk slaan, weten ze toch te ontkomen.

 

Door al het kabaal vallen ze op en een omstander heeft hun vlucht gefilmd.

 

Daders
Het zijn twee blanke of lichtgetinte jongens van amper 20. Op hun scooter vluchten ze richting Hollandsche Rading, dat vlak naast Hilversum ligt.
Kortgeleden is nieuwe informatie binnengekomen waardoor de politie zicht heeft op mogelijke daders.

 

Getuigenoproep
Informatie blijft altijd welkom. De politie vraagt daarom getuigen – die zij nog niet heeft gesproken – zich te melden. Van de overvallers zijn beelden gemaakt. Wie herkent de mannen? En wie heeft de daders op hun vlucht gezien?

 

Heeft u antwoord op deze vragen of andere informatie over deze zaak, bel dan s.v.p. met de Politie Eenheid Noord-Holland via 0800-6070 (gratis). Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.