Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2015, 16:54

Rijbewijzen kwijt bij verkeerscontroles

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

EENHEID MIDDEN NEDERLAND – Op zaterdag 8 maart werd door het Verkeershandhavingsteam van de politie verschillende verkeerscontroles gehouden. Hierbij werd een aantal snelheidsovertreders bestraft.

 

Op de Crailoseweg in Huizen werd bij een 34-jarige man uit Huizen zijn rijbewijs ingevorderd, omdat hij op zijn motor met 55 kilometer per uur te hard reed. Daar waar 80 was toegestaan reed hij met 135 kilometer per uur.

 

Op de Bisschopsweg in Bunschoten werd de snelheid gemeten van een 22-jarige man uit Bussum. Hij reed 143 kilometer per uur waar 80 was toegestaan. Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd.

 

Op de A6 bij Almere viel het rijgedrag van een automobilist op nadat hij langs een afrit reed waar werkzaamheden waren. De toegestane

snelheid was hier teruggebracht naar 70 kilometer per uur. Een 26-jarige man uit Almere reed hier 120. Bij een blaascontrole bleek de bestuurder ook teveel alcohol gedronken te hebben. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en zal zich later moeten verantwoorden bij een rechter.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.