Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2015, 16:54

Rijbewijzen kwijt bij verkeerscontroles

Laatste update: 22 aug 2021 11:11 uur

EENHEID MIDDEN NEDERLAND – Op zaterdag 8 maart werd door het Verkeershandhavingsteam van de politie verschillende verkeerscontroles gehouden. Hierbij werd een aantal snelheidsovertreders bestraft.

 

Op de Crailoseweg in Huizen werd bij een 34-jarige man uit Huizen zijn rijbewijs ingevorderd, omdat hij op zijn motor met 55 kilometer per uur te hard reed. Daar waar 80 was toegestaan reed hij met 135 kilometer per uur.

 

Op de Bisschopsweg in Bunschoten werd de snelheid gemeten van een 22-jarige man uit Bussum. Hij reed 143 kilometer per uur waar 80 was toegestaan. Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd.

 

Op de A6 bij Almere viel het rijgedrag van een automobilist op nadat hij langs een afrit reed waar werkzaamheden waren. De toegestane

snelheid was hier teruggebracht naar 70 kilometer per uur. Een 26-jarige man uit Almere reed hier 120. Bij een blaascontrole bleek de bestuurder ook teveel alcohol gedronken te hebben. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en zal zich later moeten verantwoorden bij een rechter.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons