Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 maart 2015, 10:44

Inbrekers betrapt in bedrijfspand Nieuwe Havenweg

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

HILVERSUM – Op zondagmorgen 8 maart heeft de politie vijf verdachten aangehouden die hadden ingebroken in een bedrijf aan de Nieuwe Havenweg.

 

Rond 03.10 uur kreeg de politie een melding van een alerte getuige dat meerdere personen bij het bedrijf naar binnen gingen. De getuige vermoedde dat het ging om een inbraak. De politie ging met meerdere eenheden naar het bedrijfspand en zette het volledig af. Bij onderzoek bleek een toegangsdeur geforceerd te zijn.

 

De inbrekers die nog in het gebouw zaten konden geen kant meer op en verstopten zich voor de agenten. Nadat er ook een diensthond werd ingezet, kozen de verdachten eieren voor hun geld en lieten zij zich inrekenen. De verdachten, inwoners van Bussum en Utrecht in de leeftijd tussen 20 en 36 jaar oud, zijn ingesloten voor nader onderzoek.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.