Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 maart 2015, 15:45

Inbrekers na achtervolging gepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

BARNEVELD/HILVERSUM – In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 maart hield de politie een 30-jarige man uit Hilversum aan, nadat hij gevaarlijk rijgedrag had vertoond.

 

Rond 03.05 uur kreeg de politie een melding van de achtervolging, door Hilversum. De bestuurder van de auto had eerder die avond een stopteken genegeerd in Barneveld en was er met hoge snelheid vandoor gegaan. De man nam op de Rijsweg A27 de afrit naar Hilversum, waarna de achtervolging zich voortzette door het centrum van Hilversum, de Diependaalselaan en de Gijsbrecht van Amstelstraat.

 

Uiteindelijk stopte de bestuurder aan de Hilversweg, waarna de bestuurder, 30-jaar uit Hilversum, aangehouden werd. Twee inzittenden wisten te voet te ontkomen. In de auto werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak.

 

Tips?

Heeft u meer informatie over deze achtervolging of de twee inzittenden? Neemt u dan contact op met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Dan belt u met 0800-7000

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.