Redactie 112 0 reactie(s) do 05 maart 2015, 12:05

Snelkraak op winkel in Bussum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

BUSSUM – In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 maart werd een snelkraak gepleegd op een winkel aan de Huizerweg. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 03.30 uur meldde een getuige gezien te hebben hoe meerdere personen met zakken de winkel uitliepen en vervolgens in een auto wegreden. In de omgeving zochten agenten naar de auto, deze werd niet gevonden. Bij de winkel bleek ingebroken, een deel van de buit vonden agenten op straat terug. Dit werd teruggegeven aan de eigenaar van de winkel.

 

De auto waarmee de daders vluchtten is vermoedelijk een zwarte Volkswagen. Getuigen en/of mensen die meer informatie weten over deze kraak, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van district Gooi en Vechtstreek via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.