Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 24 februari 2015, 16:51

Huizenaar verdacht van inbraken na DNA-match

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:11 uur

HUIZEN – Begin deze maand startte de politie een onderzoek naar een woninginbraak in Huizen. Gisteren werd, na een DNA-match, een verdachte aangehouden.

 

Op zondag 1 februari 2015 kwam een melding van een woninginbraak aan de Botterstraat. Er werden diverse sieraden en een laptop buitgemaakt. De Forensische Opsporing deed onderzoek en trof enkele bloedsporen aan. Het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht het bloed. Dit leverde een match op met een DNA-profiel in de DNA-databank. Hierdoor kwam de politie een verdachte op het spoor. Gisteren, op maandag 23 februari, werd een 28-jarige man uit Huizen aangehouden. De man kon ook worden gekoppeld aan een bedrijfsinbraak en een autodiefstal uit 2008.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.