Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 24 februari 2015, 13:02

Inbreker met behulp van politiehelikopter gepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

HILVERSUM – Maandagavond 23 februari meldde een getuige dat bij een bedrijf aan de Zuiderloswal was ingebroken. Met behulp van een politiehelikopter kon een verdachte worden aangehouden.

 

Rond 22.15 uur meldde een getuige dat was ingebroken en twee mannen wegrenden. Agenten zagen bij de Comeniushof een man rennen en gingen erachteraan. De verdachte ging het bosperceel tussen de Comeniushof en de Vreelandseweg in. Vervolgens rende hij richting de Diependaalselaan.

 

Een politiehelikopter assisteerde met de zoektocht en zag hoe de man zich probeerde te verstoppen voor de helikopter door onder afdakken te gaan staan en onder auto’s te kruipen.

 

Op de Kapittelweg zagen agenten een man die voldeed aan het signalement en hielden deze 24-jarige verdachte aan. Een nader onderzoek is ingesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.