Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 24 februari 2015, 10:13

Bekende van politie verdacht van woninginbraak

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

HILVERSUM – Maandagavond 23 februari hielden agenten een man aan na een melding van een verdachte situatie. Mogelijk probeerde hij in te breken in een woning.

 

Rond 20.10 uur meldde een oplettende getuige dat een man zich verdacht ophield bij een woning aan de Simon Stevinweg en wegfietste. Toegesnelde agenten zagen op de kruising met de Johan Gerardtsweg een man fietsen die voldeed aan het signalement. De man, 20 jaar uit Hilversum, bleek een bekende van de politie te zijn met betrekking tot woninginbraken. Bleek een takje tussen de sluitnaad van de voordeur geplaatst, een methode om te zien of mensen thuis zijn. Hierop werd de man aangehouden op verdenking van het plegen van voorbereidingshandelingen cq poging woninginbraak.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlA12 Beveiligingstechniek en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.