Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 februari 2015, 14:41

Opsporing Verzocht: Plofkraak bij station Naarden-Bussum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

BUSSUM – Dinsdag 24 februari besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan een plofkraak die op 12 november gepleegd werd bij station Naarden-Bussum.

 

In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 november meldden buurtbewoners dat er rond 03.40 uur een explosie was geweest bij het station. Toegesnelde agenten ontdekten dat de pinautomaat in de stationshal was opgeblazen. De omgeving werd afgezet en een onderzoek werd gestart. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van verdachten.

 

Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen en/of mensen die meer informatie hebben die kan leiden naar verdachten. In Opsporing Verzocht wordt een beroep gedaan op deze getuigen.

 

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 24 februari om 20.30 uur uitgezonden op NPO1. De herhaling is op woensdag 25 februari om 11.40 uur op NPO2.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.