Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 februari 2015, 13:14

Scooterdief door eigenaar in kraag gevat

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

HILVERSUM – Op zondag 22 februari werd een scooter bij een woning aan de Jacob van Campenlaan gestolen. De eigenaar van de scooter ging achter de dief aan en wist hem staande te houden. De politie heeft de 15-jarige verdachte uit Huizen aangehouden

 

Rond 19.30 uur werd aangebeld bij de eigenaar van de scooter. Voor de deur stond een jongen die de weg vroeg. Terwijl dit gesprek plaatsvond zag een getuige, die ook aanwezig was in de woning, dat in de tuin een scooter werd weggenomen.

 

De eigenaar belde de politie en ging samen met een bekende achter de jongens op de scooter aan. Zij wisten hen bij te halen op de Jan van der Heijdenstraat en gingen te voet achter één van de twee jongens aan. Deze hebben zij staande gehouden. Al snel waren agenten ter plaatse om de verdachte aan te houden. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie in Hilversum via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.