Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 februari 2015, 16:33

Bejaarden uit Hilversum en Loosdrecht slachtoffer babbeltruc

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:11 uur

HILVERSUM / LOOSDRECHT – Een 92-jarige bewoonster van de Van Speijklaan in Hilversum werd het slachtoffer van een babbeltruc waarbij een beeldje te koop werd aangeboden.

 

Er stond een jonge vrouw aan de deur die vroeg of de bewoonster een beeldje wilde kopen. De opbrengst was voor een goed doel. De bewoonster ging akkoord en betaald het beeldje. Nadat de vrouw weer was vertrokken, kwam de bewoonster erachter dat haar portemonnee weg was genomen.

 

In Loosdrecht werd een 81-jarige bewoonster van de Vuntuslaan ook het slachtoffer van een babbeltruc. Een jonge vrouw belde bij de bewoonster aan en vroeg of ze een kijkje mocht nemen in de badkamer omdat deze erg mooi zou zijn. De bewoonster liet de vrouw binnen en nam haar mee naar de badkamer. Na het zien van de badkamer vertok de vrouw weer. Een tijdje later kwam de bewoonster erachter dat haar sieraden waren weggenomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.